Поліція: овідіопольський вбивця хотів повторити в Одесі берлінський теракт

Вбивця мешканки Овідіополя Ольги Ж. і її дворічної доньки Марії, покинувши місце кривавого злочину, планував здійснити наїзд у велику юрбу людей в Одесі – подібно терористові, який влаштував 19 грудня бійню на різдвяному ярмарку в Берліні. Про це повідомили в прес-службі ГУНП.

vbyvtsya

“Реалізуючи задумане він після вбивства сів у вантажний автомобіль і попрямував до обласного центру. По дорозі він скоїв ДТП, але не зупинився. Щоб не допустити кровопролиття, поліцейські заблокували в’їзд до Одеси і почали переслідувати злочинця, змусивши його змінити напрямок руху. Скориставшись перевагою в прохідності вантажівки зловмисник виїхав в поле і відірвався від переслідувачів. Після того, як його МАН застряг, він покинув машину і побіг. Зараз місце, де востаннє бачили злочинця, оточене. На місці працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи і військовослужбовці Національної гвардії України”.

Поліція звертається до громадян із закликом бути пильними і не намагатися самостійно затримати небезпечного злочинця. Якщо вам що-небудь відомо про нього, негайно повідомляйте за телефонами «102» або 779-40-61.

Пошуки підозрюваного розгортаються в районі Дальника. Операцією керує заступник начальника ГУНП полковник поліції Сергій Махотін.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...