Новий “Зеленський” розповів, як його відібрали на цю роль та коли він почне пародіювати Президента

Новий актор студії “Квартал 95” Юрій Великий, який тепер гратиме президента Володимира Зеленського, розповів як отримав цю роль.

За словами Великого, він має багато друзів і серед авторів, і серед акторів “Кварталу” і працював у студії від 2009 року. Однак на роль Зеленського він пробувався на рівні з усіма у кастингу, який раніше оголосив “Квартал 95”.

“Спочатку ми обговорювали з хлопцями моє повернення до “Кварталу”. А коли я зробив пародію на Вову, вони одразу зрозуміли, що в цьому є потенціал. Проте, я, як і всі, брав участь на рівноправних умовах в конкурсі на найкращого пародиста Зеленського, який був оголошений студією “Квартал 95″. Можливо, хтось і замість мене пародіюватиме. І робитиме це краще. Не буду наполягати на своїй кандидатурі”, – прокоментував Великий, пише “КП” в Україні”.

Проте, зізнався Юрій Великий, він намагався копіювати Зеленського, коли той ще не був президентом.

“Взагалі я давно хотів зробити пародію на Вову, ще коли він не був президентом. Коли тільки прийшов в “Квартал”, сидячи на авторських читках, я спостерігав за його емоціями, жартами, виразами. Напевно, бажання зробити пародію на нього у мене було ще з тих часів”, – зізнався актор.

Великий поділився, що все ж таки йому довелося трошки попрацювати над образом Зеленського, зокрема додати трохи хрипоти у голос. Також актор прокоментував, що на відео, яким раніше ділився “Квартал 95”, де хтось за кадром пародіює президента, був не він.

“Чому ви вирішили, що це я за кадром? Я в цей час взагалі інший номер репетирував. І в іншому кабінеті. Не знаю, хто це був”, – сказав Великий.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.