Все ж таки, вона краща: Конкуренція невісток королеви Єлизавети набирає обертів

Герцогиня Кембриджська вже багато років є улюбленицею публіки і всієї королівської сім’ї.

Все ж таки, вона краща: Конкуренція невісток королеви Єлизавети набирає обертів

Але з появою в житті палацу Меган Маркл, все трохи змінилося. У Кетрін з’явилася конкурентка, яка, як з’ясувалося, в одному її беззастережно перевершує.

Як випливає з книги Ендрю Мортона «Меган – голлівудська принцеса», герцогиня Сассекська вільно володіє іспанською мовою. Вона почала вчити її в 2002 році, будучи студенткою. Згодом вона отримала шеститижневу стажування в американському посольстві в Буенос-Айресі в якості молодшого співробітника у пресі. Вона також пройшла шеститижневий курс в Мадриді за програмою «Міжнародна освіта для студентів», щоб краще володіти другою мовою. Колишні роботодавці дуже високо оцінювали рівень підготовки Маркл.
Кетрін же не так легко дається вивчення іноземних мов. У дитинстві вона вчила арабську мову, поки жила в Йорданії. Відразу після закінчення коледжу, вона вирушила до Італії, де навчалася у Флорентійському Британському інституті. Вона трохи підтягла рівень італійського, але з тих пір пройшло дуже багато часу і вона, звичайно, вже майже все забула, так як зовсім практикувалася.

Анонімні джерела стверджують, що герцогиня Кембриджська заздрить тому, що Меган володіє лінгвістичними здібностями. У минулому році дружина принца Вільяма розповіла журналістам, що дуже переживає через те, що не знає іноземні мови. Тому вона стежить за тим, щоб у її дітей не було таких проблем. «Мені потрібно подбати про те, щоб мої діти в вивченні мов були краще, ніж я. Це моя мета », – розповідала Кетрін. Джордж і Шарлотта, до слова, вивчають іспанську зі своєю нянею Марією Боралло. А молодший син Кетрін – Луї поки ще занадто малий для цього.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.