Інтим-скандал з другом Порошенка вийшов на новий рівень, екс-гарант може позбутися всього

Екс-президент Петро Порошенко може втратити левову частку майна через секс-скандал, в який встряг його близький соратник Олег Гладковський, він же в минулому Свинарчук.

Про це розповів політичний експерт Андрій Пальчевський, пише Політека.

49-річний Олег Гладковський (Свинарчук), близький друг і соратник екс-президента Петра Порошенка провів свою відпустку на іспанському узбережжі в компанії стрункої білявки.

Вони були помічені на набережній Сан-Поль (Passeig de Sant Pol) в містечку Сагар. Це елітне курортне селище, розташоване між містами Сан-Феліу-де-Гішольс і Плайя-де-Аро. Сагар знаходиться практично в самому серці узбережжя Коста-Брава.

Це зовсім не його дружина. Поруч – дівчина на ім’я Ілона, з якою він перебуває у близьких стосунках вже більше року.

Політичний експерт Андрій Пальчевський бачить великий ризик цих відносин для екс-президента Петра Порошенка. І суть ось у чому:

“Так виявляється, що власність Петра Олексійовича записана на дружину Гладковського. І ось дружина Свинарчук може тепер послати на *** і Свинарчука, і таким чином загубиться Порошенко. Я ж казав, що бояться треба не ворогів, а друзів”, – сказав політичний експерт.

Як виявилося, 33-річна коханка Свинарчука-Гладковського – Ілона Ярмолюк, народилася в селищі Ланівці (Тернопільська область), але давно вже живе в Києві.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.