В мережі показали казкове багатство батьків Зеленського: “Є чим пишатися”

Батьки Зеленського – пенсіонери за віком, але батько продовжує викладати в Криворізькому економічному інституті

Президент України Володимир Зеленський народився і виріс в промисловому місті Кривий Ріг. Там і зараз живуть його батьки – Римма Володимирівна і Олександр Семенович.

Журналістка з Казахстану Жанна Нурланова побувала в гостях у батьків Зеленського та поділилася своїми враженнями від побаченого.

За її словами, вона була здивована простотою їхньої скромної квартири і вражена щирістю і неймовірною добротою батьків Володимира Зеленського.

Її зустрів біля під’їзду батько президента Олександр Семенович – без перевірок і охорони, а потім запросив додому на каву. У квартирі було все скромно, хоча затишно, багато червоного кольору – меблі, килими. Це улюблений колір мами Римми Володимирівни.

Батьки Зеленського – пенсіонери за віком, але батько продовжує викладати в Криворізькому економічному інституті (філія столичного КНЕУ ім. Вадима Гетьмана). Він професор, завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій. Раніше впроваджував автоматизовані системи керування гірничими роботами в Монголії, Казахстані та Росії. Мама не працює.

Жанна Нурланова зізналась, що Зеленські підкорили її своєю скромністю, простотою і людяністю. Вони зовсім не схожі на родичів високопоставленого чиновника.

“Чесні, виховані, порядні, скромні. Нашому президенту є чим пишатися, а їм своїм сином”,
“Зеленські- старші, як і їхній син, гідні поваги. Яблуко від яблуні далеко не котиться. Спасибі, шановні, Зеленські-батьки, за сина, спасибі за хорошу людину, спасибі за хорошого Президента”,
“Так живуть порядні люди, і такого сина виховали, вчіться панове депутати”,
“Багатство, яке не вимірюється грошима – це порядність, душевне тепло! Ці люди казково багаті, не в приклад депутатам”, – відзначили користувачі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.