Ці люди це зробили! У Зеленського виступили із розгромною заявою. Стало відомо все!

На перемогу партії “Слуга народу” по мажоритарних округах працювала секретна мережа з 25-ти технологів-консультантів, які радили кандидатам, що потрібно робити.

Нагадаємо, слова Корнієнка за тиждень до виборів: “У нас є мережа технологів-консультантів. Це така напівсекретна історія. Ніхто не знає, хто вони. Ми не можемо їх “світити”.

За його словами, технологів закріпили за областями, і вони консультували кандидатів-мажоритарників: вчили, як спілкуватись з виборцями, підбирали членів виборчих комісій, а інколи самі очолювали виборчий штаб кандидата.

Корнієнко разом зі своїм університетським приятелем Артемом Михайлюком (№ 142 у списку “Слуги народу”) на старті кампанії придумав їм назву – “комісари”. Саме Михайлюк сформував команду комісарів.

Михайлюк зазначає: “Ми розуміли, що більшість мажоритарних кандидатів ніколи не мали відношення до виборів. Їм потрібна якась методологічна допомога, поради, підказки. Моя задача була сформувати таку команду, яка зможе їм допомагати”.

В підпорядкуванні “Слуги народу” було 25 “комісарів”. Їх закріпили за окремими регіонами.

Варто зазначити, що Міністерство гуманітарної політики, яке планують створити на основі міністерств культури, молоді та спорту й інформаційної політики, може очолити позаштатний радник президента Володимир Бородянський.

“Бородянський – один зі співавторів цього великого проекту, звісно, один із тих, хто може очолити таке міністерство” – зазначає Потураєв.

Президент Володимир Зеленський призначив Бородянського радником 29 липня. Того ж дня радник президента написав у Facebook, що у команді Зеленського планує розвивати гуманітарну галузь в Україні.

Бородянський керував холдингом StarLightMedia і був гендиректором телеканалу СТБ, який належить олігарху Віктору Пінчуку.

Варто зазначити, що сам Президент Володимир Зеленський підтримує ідею об’єднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту.

“Я підтримую ідею об’єднання. Структура цього з’явиться найближчим часом, коли буде новий уряд. У нас вже є наше бачення цього процесу і розробки наші”.

А 29 липня заступник голови Офісу президента Кирила Тимошенка заявив, що “йдеться про велику гуманітарну сферу”. Пояснив, що “гуманітарна політика – це ставлення влади до людей і людей до влади”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.