Пожежа в одеському готелі: Зеленський різко відреагував на трагедію. Цьому буде покладено край!

Президент Володимир Зеленський обіцяє взяти під свій особистий контроль розслідування обставин пожежі в готелі “Токіо Стар” в Одесі, де загинули 8 людей і ще 10 постраждали.
Про це йдеться в повідомленні на сторінці Зеленського в соціальній мережі Facebook.

Пожежа в одеському готелі: Зеленський різко відреагував на трагедію. Цьому буде покладено край!

“Одеса.” Токіо Стар “. Вночі ми втратили вісім людські життів. Десять людей постраждали, четверо з них – у критичному стані. І це не через війну та обстріли. А через злочинну недбалість і нехтування елементарних норм протипожежної безпеки, через зверхнє ставлення до людського життя. Цьому буде покладено край. Відповідати будуть не тільки безпосередні винуватці пожежі. Відповідати буде Вадим Чорний, власник так званого готелю “, – йдеться в ньому.

Президент зазначив, що візьме під особистий контроль, “щоб покарання відповідало нормам закону і вимогам справедливості”.

За його словами, не можна ставити власний прибуток вище за людські життя.

Власник готелю Вадим Чорний також прокоментував пожежу. В інтерв’ю «Радіо Свобода» він сказав, що готовий нести відповідальність.

«Відбулася катастрофа. Якщо буде встановлена ​​будь-яка вина з нашого боку, ми будемо нести повну відповідальність, я в першу чергу », – сказав він.

Нагадаємо, вночі 17 серпня в готелі «Токіо Стар» на вулиці Водопровідній в Одесі сталася пожежа. У будівлі знаходилося близько 200 чоловік, більшу частину з них вдалося евакуювати. В результаті пожежі загинули 8 осіб, ще 10 постраждали.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.