Розклав тіло по пакетах і викинув у водойму: чоловік жорстоко розправився зі своєю подругою

Столичні поліцейські затримали 38-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві і розчленуванні жінки.

Розклав тіло по пакетах і викинув у водойму: чоловік у Києві жорстоко розправився зі своєю подругою

У Києві знайшли розчленоване жіноче тіло

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці встановили, що напередодні жінка разом з підозрюваним прийшла додому. Вони розпивали спиртні напої, а потім між чоловіком і жінкою виникла сварка. Під час конфлікту зловмисник схопив ніж і вдарив жінку в голову. Щоби позбавитися від слідів злочину, він у квартирі розчленував тіло, а потім у пакетах виніс частини тіла в канал.

У помешканні підозрюваного слідчо-оперативна група вилучила ножі, сокиру, ножівку та інші речові докази.
Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, Овідіопольський районний суд визнав винним двох жителів Чорноморська у вбивстві дівчини і наругою над її тілом.

Трагедія сталася 30 червня 2016 року. Двоє хлопців купили випивки і покликали знайому дівчину відпочити вночі на пляжі. За версією слідства, один з хлопців запропонував іншому вбити їх подругу. Так один з них затіяв з дівчиною сварку, побив її і повалив на пісок, а інший задушив жертву. Після цього вони роздягнули дівчину, сховали її речі в піску, а саму її в кущах. Однак на наступний день повернулися і вирішили поглумитися над трупом. По черзі вони скоїли з нею статевий акт, помили тіло в морі, а після вирізали деякі органи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.