“Намагаюся бути схожою на неї”: Олена Зеленська розкрила таємницю про свого кумира

Дружина президента Володимира Зеленського Олена зізналася, на кого вона рівняється в житті.

“Намагаюся бути схожою на неї”: Олена Зеленська розкрила таємницю про свого кумира

Олена Зеленська відверто розповіла, хто її надихає. Про це вона повідомила під час інтерв’ю BBC News Україна.

«У мене є одна подруга, я їй цього не говорила, але я намагаюся бути на неї схожою», – зізналася Олена Зеленська.

Дружина президента відзначає, що в плані чіткості і стійкості досягнення цілей – та жінка гідна прикладу для наслідування. Перша леді зазначає, що з точки зору людина крихка і мила, але у неї є внутрішній стержень.

Бували ситуації, зізнається Зеленська, де вона б уже здалася, але її подруга продовжує боротьбу. Вона при цьому має хороші відносини з людьми і знаходить на всіх час, тому вона приклад для наслідування.

У Олени Зеленської також запитали, хто з відомих жінок її надихає, на що та відповіла:
«Я не схильна шукати собі кумира. Звичайно, є улюблені актриси, письменниці, є люди, які прекрасно виглядають, і я мрію, наприклад, виглядати в 60, як Меріл Стріп».

До цього ми повідомляли, що дружина президента Володимира Зеленського розповіла, чим би хотіла займатися. Вона зазначила, що хотілося б їй і далі писати сценарії для проекту “Квартал 95” і не лізти в політику. Але при цьому перша леді розуміє, що в новій ролі у неї є нові інструменти:

«З іншого боку, перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Для мене це дуже складно», – поділилася своїми думками чоловіка Зеленського.

Олена Зеленська переживає, що роль першої леді буде вимагати від неї повної віддачі і всього її часу. І їй навіть було страшно перед виборами, що її чекає на такому важливому посту, який вона зайняла після програшу Порошенко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.