Любов до смерті: 15-річна дівчина вчинила самогубство через розрив із хлопцем. Повісилася на яблуні

19 серпня в селі Слобожанське Нововодолазького району на Харківщині знайшли мертвою 15-річну дівчину. Вона повісилася на дереві біля дачного будинку.

Любов до смерті: 15-річна дівчина вчинила самогубство через розрив із хлопцем. Повісилася на яблуні

“Тіло дівчини на подвір’ї дачного будинку біля яблуні в селі Слобожанське Нововодолазького району 19 серпня близько 17:40 виявила сусідка”, – йдеться у повідомленні.

Зі слів родичів загиблої, ймовірною причиною самогубства стало нещасливе кохання. Нещодавно вона розлучилася зі своїм хлопцем і через це дуже страждала.

Усі обставини трагедії встановлюються. Своєю чергою експерти не виявили на тілі неповнолітньої слідів насильницької смерті.
Наразі відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою “самогубство”.

Нагадаємо, одному з сіл Баранівського району на Житомирщині вкоротила собі віку 16-річна дівчина. Школярка повісилася у хліві біля власного будинку. Поліцейські встановили коло спілкування загиблої та з’ясували, що певний час вона перебувала у Новоград-Волинському районі, де проживає її 21-річний знайомий. Додому повернулася і пожалілася батькові на суперечки з матір’ю хлопця.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.