На березі річки жорстоко вбили подружя(ФОТО)

Володимир того вечора працював в сусідньому банно-оздоровчому комплексі. Каже, ані пострілів, ані стороннього шуму не чув.

Стало відомо, коли відбудеться прощання із загиблим подружжям

Про трагедію на набережній не чули й інші сусіди. Хоч від місця події живуть недалеко.

Трагедія сталася ось на цій ділянці набережної. Тут ще й досі валяються рукавички та бахіли слідчо-оперативної групи. Того вечора чернігівське подружжя влаштували собі пікнік. Втім, романтика закінчилася трагічно. Двоє чоловіків розстріляли подружжя. Постріли робили з глушника. Втім в поліції повідомляють, що ніби то ці постріли почули перехожі. Й зателефонували на гарячу лінію 102.

Втім містом ширяться чутки, що правоохоронці ніби то розробляли план затримання злочинців. Однак, вчасно не отримали дозвіл. В поліції цей факт не підтверджують, але й не спростовують. Нині процесуальне керівництво здійснює прокуратура.

Наразі відомо, що в подружжя, яке загинуло, залишилася маленька донечка.

Детальніше дивіться у сюжеті

У середу, 21 серпня, пройде прощання з убитими Валерією Пацкан та Олексієм Сидоренком.

Про це повідомив друг родини Максим Погоніщев на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, ті хто хоче попрощатися з Олексієм і Валерією можуть це зробити завтра (21.08.). О 12-00 колона від’їжджає від моргу на Пирогова, в 12-30 відбудеться прощання на кладовищі Яцево», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 30-річна Валерія Пацкан і 40-річний Олексій Сидоренко були вбиті 17-го серпня на березі річки Десна на вул.Набережна. За попередньою версією слідства, приводом для вбивства став автомбіль марки Ланос. Сиротою залишилась 8-річна донечка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.