“Згасла зірка. Воістину народна”: Померла зірка серіалів “Моя прекрасна няня” і “Бригада”

У вівторок, 20 серпня, у віці 79 років померла відома російська актриса Олександра Назарова.

Про це повідомили в Московському драматичному театрі імені Єрмолової, передає УНІАН.

Як повідомила колега померлої каналу RenTV, актриса довгий час боролася за своє життя і перебувала в лікарні з червня, передають “Факти”.

“Вона давно в лікарні лежала, з червня. У неї з легкими були проблеми. Вона і на трубках лежала, і впадала в кому”, — цитує канал заступника художнього керівника театру, в якому працювала Назарова, Галину Боголюбову. З

Результат пошуку зображень за запитом "Пішла з життя зірка серіалу “Моя прекрасна няня”"

За інформацією ФАН, в одній з московських лікарень Назаровій було зроблено термінову трахеостомію, але після операції в актриси стали відмовляти інші органи. Офіційна причина смерті — поліорганна недостатність.

Свою спадщину актриса залишила внучці, якою вона опікувалася після смерті єдиного сина. За інформацією ЗМІ, зараз дівчинка перебуває в дитячому таборі в Анапі. У неї є ще один опікун — сестра дідуся дівчинки (чоловіка Назарової). У середу в театрі прийнято рішення зібрати раду, щоб вирішити, як привезти дівчинку з Анапи до Москви, а також на раді буде прийнято рішення про час і місце похорону. Олександра Назарова найбільше запам’яталася глядачам за ролями в серіалах “Бригада” та “Моя прекрасна няня”, в яких виконала ролі бабусь головних героїнь.

Також Захарова озвучувала персонажів мультфільмів “Качині історії”, “Русалонька”, “Покахонтас”, “Льодовиковий період”, “Мисливці за привидами” та інші.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.