“Квартал 95” попрощався зі ще одним своїм актором

В Одесі в Літньому театрі “Морвокзал” відбулися знімання нових випусків проєкту “Вечірній Квартал”.

Це перший запис програми після інавгурації Володимира Зеленського, в якій учасники колективу жартували над своїм колишнім керівником, а нині президентом країни. Але не тільки про Володимира згадували в своїх мініатюрах “квартальники”.

Так, в одному з номерів актори звернулися зі сцени до свого вже колишнього колеги Юрія Корявченкова, який також пішов у політику і був обраний народним депутатом. На мотив хіта групи Queen “Богемська рапсодія” вони заспівали:

“Юзю, помахаємо слідом, До побачення, мій друже. Ти відтепер депутат. Юзю, без тебе “Квартал” на 200 кілограмів легше став…”

До слова, в залі був присутній і сам герой мініатюри, до якого зверталися хлопці. Під час виконання фінальної пісні актори навіть запросили Юзіка востаннє вийти з ними на сцену. Ще перед початком знімань Корявченков поділився, що відчуває неоднозначні почуття − і що йому незвично перебувати у залі, а не на сцені і за лаштунками.

“Попри позитивні емоції, звичайно, почуття смутку все одно присутнє. А як інакше, якщо цій улюбленій справі я віддав понад 17 років життя”, − прокоментував Юрій Корявченков.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.