Дайте мені виконати свою роботу! Зеленський жорстко звернувся до журналістів. Я не знаю, хто там що говорить

Президент Володимир Зеленський сподівається, що перші результати з питання обміну утримуваних осіб між Україною та Росією будуть вже протягом найближчих днів.

Дайте мені виконати свою роботу! Зеленський жорстко звернувся до журналістів. Я не знаю, хто там що говорить

Лідер української держави журналістам у Києві: “Ми очікуємо результатів крок за кроком. Перші результати мають бути вже протягом найближчих днів. Не хочу загадувати.

Я особисто працюю над цим питанням, і прошу ЗМІ: будь ласка, без чуток.

Я працюю над цим уже два місяці. Дайте мені виконати свою роботу”.

Президент нагадав, що це було його обіцянкою:”Я обіцяв українському народові, що ми повернемо полонених, моряків, що ми закінчимо війну.

Я цим займаюся особисто. Я не знаю, хто там що говорить і хто чим займається. Дайте мені зробити мою справу”.

Росія і Україна близькі до завершення процесу двостороннього обміну полоненими. За останніми даними, Москва і Київ обговорюють формулу обміну 33 на 33 людини.

Про це з посиланням на власні джерела, “близькі до переговорів”, повідомляють українські ЗМІ.

Водночас, у списку не буде українського журналіста із подвійним громадянством Кирила Вишинського, якого в Україні звинувачують у держзраді.
Звільнення Вишинського може проходити за іншою, “особливою” схемою. Так, джерела видання додають: Москва не наполягає на обов’язковому обміні Вишинського – для Росії лиш є принциповим факт його звільнення. Чи буде звільнений цього разу український режисер Олег Сенцов, – наближеним до переговорів особам невідомо.

Окрім того, в Москву для проведення усіх необхідних процедур вже начебто прибула українська омбудсвумен Людмила Денісова.

В свою, уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова прилетіла до Києва.

Дослівно прес-службі посольства Росії в Україні: “Уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова літаком прямує до Києва”.

Мету візиту в посольстві не уточнили. Москалькова вилетіла вночі, і вже перебуває в Києві. Візит буде на один день.

Також, президент України Володимир Зеленський у суботу, 24 серпня, візьме участь в урочистостях з нагоди 28-ї річниці Незалежності України.

Як повідомляється в п’ятницю на сайті президента, урочисті заходи за участю глави держави розпочнуться о 9:30 суботи на майдані Незалежності в Києві.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.