А що скаже королева?: Меган Маркл повертається у кіноіндустрію

Чутки про те, що герцогині Сассекській важко живеться в королівському палаці ходять ще з того моменту, як Меган туди переїхала.

А що скаже королева?: Меган Маркл повертається у кіноіндустрію

Вона відчуває себе як в закритій золотій клітці. Тому не стає дивним, що Меган Маркл намір повернутися у кіноіндустрію. Більш того, таке бажання підтримує її чоловік принц Гаррі. Як виявилося, він вважає дружину однією з кращих актрис сучасності.

“Гаррі вважає, що його дружина є однією з кращих актрис в історії, і не хоче, щоб талант дружини пропав марно…”, – каже інсайдер.

Також, за словами інсайдерів, герцогиня Сассекська вже давно розглядає сценарії нових фільмів. Як виявилося, в пріоритеті Меган Маркл є ролі в документальних або історичних фільмах.
Нагадуємо, що в королівській родині може з’явитися ще один актор. Справа йде про принца Вільяма.

Нещодавно стало відомо, що онук королеви Єлизавети зніметься у фільмі про психічне здоров’я, виробництвом якого займеться телеканал BBC.

На таке рішення принца Вільяма сприяло те, що він хоче більше дізнатися про психічні захворювання своїх підданих, наскільки це важко і як з цим боротися.

У кінострічці принц Вільям розповість про здоров’я людей і як боротися з психічними захворюваннями. Фільм отримав назву “Королівська дорога до Уемблі: боротьба за психічне здоров’я”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.