“Протягнув 20 метрів, Янголятка не стало”: авто збило тата і його дітей

У м. Стрий Львівської області водій мікроавтобуса Volkswagen Т-5 збив чоловіка з двома маленькими дітьми. У результаті 4-місячний хлопчик загинув, а його 2-річна сестричка і батько отримали серйозні травми.

Результат пошуку зображень за запитом "“Протягнув 20 метрів, Янголятка не стало”: на Львівщині авто збило тата і його діте"

Про це пише Оbozrevatel.

“Протягнув 20 метрів”

Трагедія трапилася на вулиці Галицькій. 30-річний Роман Змроць йшов тротуаром разом із двома дітьми: меншого Дениса він віз у колясці, а старшу доньку Віку тримав на руках. У цей час, за словами родичів, на них наїхав автомобіль.

“Біля заправки на тротуар вилетів бус і протягнув їх метрів зо 20 до пішохідного переходу”, – написав у спільноті “Підслухано у Стрию” у Facebook брат Романа Михайло Змроць.

Прибулі лікарі на місці надали постраждалим медичну допомогу й одразу відвезли їх у Стрийську центральну районну лікарню. Незважаючи на всі зусилля, врятувати життя чотиримісячному хлопчику медикам не вдалося – травми виявилися несумісні з життям. У його дворічної сестрички діагностували струс головного мозку та забої.

“Дівчинка нині перебуває у відділенні травматології, її життю ніщо не загрожує”, – розповіли нашим журналістам лікарі.

Батько дітей у результаті аварії отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ноги.

Не впорався з керуванням

У соцмережах люди висловлюють співчуття постраждалим.

“Не стало янголятка. Це така трагедія для батьків!” – написала Яна Черницька.

“Просто жах! Не тільки дороги, але й тротуари тепер небезпечні для життя… Сил батькам малюка”, – залишила коментар Олена Блажко.

Деякі інтернет-користувачі зазначили, що водій, який скоїв наїзд, страждає діабетом і нібито це могло стати причиною аварії.

У пресслужбі ГУ Національної поліції нашим журналістам повідомили: за попередньою інформацією, ДТП трапилася на узбіччі дороги.

“Водій – 60-річний чоловік. Під час руху він не впорався із керуванням. На момент аварії був тверезий”, – зазначили у відомстві, додавши, що більше інформації стане відомо після проведення всіх експертиз.

Проблемна дорога

Місцеві жителі уточнили журналістам OBOZREVATEL, що ДТП трапилася на вулиці, яка є частиною траси міжнародного значення Київ – Чоп.

“На даній ділянці дороги проблеми з освітленням і розміткою. Водії, які повертають у приватний сектор, нерідко затримують рух на всій ділянці траси. Що ж до пішоходів, то їм доводиться перетинати дорогу з інтенсивним рухом через нерегульований пішохідний перехід. Взагалі з 10:00 до 18:00 там відбувається хаос у русі”, – розповів нам один із водіїв.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.