“Присилав їй фото, зроблені коханкою”: Екс-дружина Павліка розповіла приголомшливу правду про співака. Постійні зради

Ексдружина Віктора Павліка Лариса Созаєва, з якою він двічі одружувався, вирішила вперше після розлучення порушити мовчанку і розповіла про його походеньки та дивні вчинки.

“Присилав їй фото, зроблені коханкою”: Екс-дружина Павліка розповіла приголомшливу правду про співака. Постійні зради

На своїй сторінці у Facebook жінка, з якою Віктор перебував у шлюбі впродовж 25 років, опублікувала емоційний пост, який підкріпила оголеними знімками ексчоловіка, зроблені його коханкою.

“Фото Віктор надіслав мені в серпні 2016. Воно було зроблено коханкою. Він не міг не похвалитися, який він мачо! Друге фото вислав знайомому, похвалитися яке у нього веселе життя”, – зазначила Созаєва у соцмережі.

Також ексдружина музиканта чи не вперше заговорила про його походеньки та коханок, яких за її словами було чимало.

“Я так втомилася від його пригод – до цього п’ять років в коханках ходила Тетяна, теж концертний адміністратор. До цього 18 річна стюардеса … я подавала на розлучення вже тоді, але документи повернулися через аліменти, які треба було оформити. Він благав мене, що зміниться, що більше не буде! Чи ідуть від гарних дружин? Звичайно йдуть, тільки треба знати причину, а я її озвучувати не буду!”, – зазначила Лариса.
Однак про те, що Катерина Реп’яхова не перша його коханка, музикант розповів і сам у програмі “Життя відомих людей”.

Лариса також трохи привідкрила завісу та розповіла цікаві факти про нову обраницю свого ексчоловіка. За її словами Реп’яхова, яка виросла в бідній багатодітній родині та мала борг у 30 тисяч гривень, саме завдяки грошам Віктора, яких до речі йому не вистачало на дружину і хворого сина, відчула смак розкішного життя. З його слів, на Катерину він витратив близько 200 тисяч гривень за рік, коли залицявся.

Созаєва зазначила, що Павлік купив молодій обраниці шубу та зняв квартиру, водив до найдорожчих ресторанів та салонів краси.

“Увага питання! Так це звичайне кохання? Або любов до грошей? Що думаєте?”, – саме таким досить риторичним питанням ексдружина артиста закінчила свій пост.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.