«У нас немає іншого вибору. Слава Україні!»: Після прибуття на Україну Олег Сенцов зробив першу заяву

Прибулий до Києва 7 вересня в рамках українсько-російського обміну режисер, кримчанин Олег Сенцов, вказав на те, що «боротьба українців не закінчується».

«У нас немає іншого вибору. Слава Україні!»: Після прибуття на Україну Олег Сенцов зробив першу заяву

«Навіть після визволення останнього полоненого наша боротьба не закінчується. До перемоги ще дуже далеко. Ворог сильний і здавати не збирається. Але перемога буде обов’язково за нашою країною. У нас немає іншого вибору. Слава Україні! »- сказав він журналістам в аеропорту «Бориспіль».
Президент України Володимир Зеленський 7 вересня зустрів в аеропорту «Бориспіль» ранніше утримуваних в Росії українських громадян: Олега Сенцова, Володимира Балуха, Олександра Кольченко, Едема Бекирова, Павла Гриба, захоплених в листопаді 2018 року українських моряків.

Зустрічати українців прибули їхні родичі. У момент приземлення літака пролунали оплески.

Сенцов Олег Геннадійович – українець, кримчанин, митець і кіно, режисер, продюсер, сценарист, письменник, активіст «Автомайдану» в Криму. Один з найвідоміших політв’язнів з Криму, утримуваних в Росії. Перебував під вартою і в тюремному ув’язненні з травня 2014 роки як політичний в’язень. Був засуджений російським судом до 20 років суворого режиму.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.