“Танці із зірками” втратять свою фаворитку? Відома українська актриса під час зйомок проекту отримала серйозну травму

Українська актриса та зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина, яку вважають однією з фавориток на “Танцях із зірками”, змусила мережу нервувати.

“Танці із зірками” втратять свою фаворитку? Відома українська актриса під час зйомок проекту отримала серйозну травму

В Instagram знаменитість повідомила про травму ребра під час репетицій.

За словами Мішиної, підготовка до 3-го випуску шоу видалась для неї складною.

“Думала, що травми обійдуть мене стороною, але, на жаль. І ця неділя, цей прямий ефір фізично для мене буде дуже важким”, – розповіла актриса.

За останній ефір Мішина з партнером Женею Котом отримала від суддів максимальну кількість балів – 30. Пара виконала зворушливий джаз-модерн, присвячений сину актриси Платону.

Нагадаємо, популярна співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) отримала травму за день до “Музичної платформи”, де вона повинна була виступати. Тому концерт артистки був під загрозою.

Відомо, що через заборону лікаря TAYANNA навіть могла не приїхати до Львова, де проходив співочий захід. Тому шанувальникам української поп-зірки довелося понервувати.

“Кілька днів тому я отримала травму. Оскільки часу поїхати в лікарню зробити рентген ще не було, попередньо лікар сказав, що схоже на вивих ребра. Заборонив мені активно рухатися, але професія вимагає іншого”, – зізнається TAYANNA.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.