Порошенко організував солодкі розваги в важливий для України день: А полонені нехай почекають!

У суботу, 7 вересня, в елітному кінному клубі “Equides” пройшов корпоратив для менеджерів корпорації “Roshen”.

Таким чином, під джаз і неосоул, в компанії відзначили 23 річницю.

Про це повідомляє “Страна”.

За сформованою в даній компанії традиції, цей захід завжди проводиться з великим розмахом. Таким чином, в 2018 році на ньому виступили “The Maneken”, британський колектив “The Blossoms”, італійський співак Маріо Біонді, Монатік і популярна американська співачка Лаура Перголіцці більш відома як “LP”. Не стало винятком і нинішнє його святкування.

Цього разу перед дорогими гостями співали український гурт “The Hardkiss”, британський поп і джаз співак Джеймі Каллум і модна британська група з Лондона “Jungle”.

Також всі бажаючі на цьому заході могли зробити селфі на тлі логотипу компанії – по всій території комплексу були розкидані фотозони з логотипами “Roshen”.

За інформацією телеграм-каналу Леґітимний зараз опрацьовують варіант, як нагородити інших звільнених політв’язнів. Посилаючись на джерело з Офісу Президента канал повідомляє, що опрацьовуються варіанти нагородження Сенцова, але пам’ятають досвід Савченко. Героя України поки вирішено, не давати. Ще йдуть обговорення, тому що є інформація, що за нагородження Сенцова Героєм України виступить і «ЄС-Порошенко» і «Голос-Вакарчука», щоб зловити черговий «хайп».

Також в повідомленні сказано, що Офіс Президента Зеленського шукає роботу для звільнених політв’язнів. Крім цього багатьом з них збираються допомогти фінансово.

У повідомленні каналу стверджують, що є інформація, нібито Порошенко і інші спробують «влаштуватися» до цього обміну. Піарники Петра Олексійовича опрацьовують різні варіанти, аж до виступу деяких обмінених разом з Порошенком на прес-конференції, або спільне фото, або «звану вечерю», або навіть заяви в ЗМІ з вдячністю екс-президента і т.д.

«Обмін пройшов, але« хайп» на ньому спробують всі», – підсумували в телеграм-каналі.

Також раніше повідомлялося, що в той час як всі ведуть бурхливе обговорення щодо успішного обміну полоненими, попередній президент України теж вирішив відзначитися. Петро Порошенко опублікував пост на своїй сторінці в фейсбуці з даними, які не мають ніякого відношення до реальності.

«Як п’ятий президент України, причетний до звільнення тисяч наших співвітчизників, знаю, що простих і лінійних рішень тут не буває. Пишаюся тим, що завойоване нами ще навесні рішення Міжнародного морського трибуналу приперло Путіна до стіни і спонукало нарешті звільнити наших героїв », – зазначив він.

Таким чином в своєму зверненні до народу, Петро Олексійович з якихось причин вирішив приписати собі заслуги за звільнення полонених. Нібито він, як п’ятий президент України теж в свою чергу справив значний вплив на такий результат подій. Однак, чим саме він курувався, Порошенко не написав.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.