У Зеленського сказали останнє слово про субсидії. Мільйони українців отримають

Голова парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, депутат від фракції “Слуга народу” Андрій Герус вважає, що систему монетизованих субсидій потрібно продовжувати. Про це він сказав в ефірі Українського радіо.

У Зеленського сказали останнє слово про субсидії. Мільйони українців отримають

“Є нюанс: не всі споживачі отримані кошти (субсидію в монетизованій формі – ред.) витрачали на житлово-комунальні послуги і цей момент треба проаналізувати, подивитися, наскільки і де виникали борги. Весною було певне зростання боргів за житлово-комунальні послуги через те, що не всі споживачі, отримавши субсидію в монетизованій формі, вчасно платили за житлово-комунальні послуги. Понад 50% вчасно заплатили, але були певні категорії які або не заплатили, або не вчасно. Тому це треба трохи підкорегувати, щоб борги не накопичувалися, а взагалі систему монетизованих субсидій потрібно продовжувати”, — сказав він.
На 2019 рік у проекті бюджету було заплановано 55 мільярдів гривень на субсидії з комунальних послуг.

Як повідомлялося раніше, групою експертів за участі представників Офісу президента України розробляється низка рішень, що мають позитивно вплинути на процес боротьби з рейдерство у державі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.