“Йди сюди, дитинко”: Подруга Лукашенка вразила світ своєю красою. Такій хоч зірку з неба

Трохи більше року тому про Машу Василевич майже ніхто не знав, а вже сьогодні без дівчини президентську ложу Лукашенка уявити майже неможливо.

“Йди сюди, дитинко”: Подруга Лукашенка вразила світ своєю красою. Такій хоч зірку з неба

Загальновідомо, що на публічних заходах Олександр Лукашенко любить з’являтися не в супроводі чиновників, а компанії молодих дівчат. Не став виключенням і прихід керівника країни на конкурс “Міс Білорусь-2018” 4 травня минулого року.

На очах у Лукашенка головною красунею країни оголосили 21-річну Машу Василевич з майже еталонними параметрами 86-60-90. Саме вона згодом практично витіснить з президентської ложі інших супутниць Лукашенка.

Краса дівчини настільки вразила керівника країни, що він вирішив з нею познайомитися. Коли і в якій формі це сталося, залишається тільки здогадуватися, але за два місяці Лукашенко спілкувався з Василевич вже як з давньою подругою.

У липні “Міс Білорусь” вирушила з керівником країни у відрядження в СВК “Колгосп “Родина”, де він жартома запропонував їй нову роботу:

“Машенька, йди сюди, дитинко. Сядь, подивимося, як ти будеш у “Купаловському” виглядати”.

Через деякий час з’ясувалося, що Василевич глибоко зацікавила першу особу. Прес-секретар Лукашенка Наталія Ейсмонт розповіла, що керівник країни особисто готував дівчину до участі в конкурсі “Міс світу” (там Василевич завоювала титул “Міс Європа”) і навіть навчив її колоти дрова.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.