Чоловіки про це не скажуть: 14 фактів, які варто прочитати жінкам

1. Ми не покидаємо жінок, з якими добре. Навіть коли це в минулому, то пам’ять зберігає ці моменти і ми все рівно йдемо не одразу.

2. Ми осягаємо жінок набагато менше, ніж нам би хотілося. Але набагато більше, ніж показуємо.

3. Ми вміємо прати. Готувати, прасувати, прибирати… І якщо вибирати – мати дома жінку, яка все це робить, але постійно злиться чи свариться, то простіше її не мати.

4. Сильні жінки нас не лякають. Ми їх не боїмося, просто вони нас не приваблюють. А хіба вас, жінки, привабить слабкий чоловік?

5. Якщо поруч з вам – пасивний молодий чоловік, який не проявляє жодної ініціативи – він просто не зацікавлений по-справжньому. Це жорстоко, але краще це усвідомити.

6. Якщо друг міркує про марноту буття та невиправні хиби у світобудові – це має трохи насторожувати. Можливо, це симптом простатиту.

7. Якщо жінка гримає на обслуговуючий персонал – це не викликає ніякої поваги. Лише розчарування, а іноді й огиду. Я б не розглядав таку жінку для тривалих стосунків.

8. Так, ми насправді можемо абсолютно без проблем виконувати всі ваші забаганки, але часто просто з метою дослідити як далеко ви зайдете зі своїм егоїзмом. А потім – робимо висновки.

9. Красивих жінок довкола значно більше, аніж привабливих та успішних чоловіків. І коли від нас вимагають надто багато – ми мимоволі згадуємо про цей факт.

10. Не кожен чоловік вважає зайві кілограми у жінки мінусом. А з часом цей момент відходить все далі і далі.

11. Ми цінуємо доступних жінок. Але доступною жінка має бути лише для мене одного. Тоді це справді цінність.

12. Якщо ми йдемо з вами на побачення в ресторан, фліртуємо і так далі – це не означає серйозних намірів. Ми просто приглядаємося, тож не треба ставитися до цього занадто серйозно.

13. І ми теж не завжди хочемо сексу. Просто іноді робимо це, щоб не образити. Думаю, справедливим буде очікувати того ж з вашого боку.

14. Ми помічаємо облізлі нігті, неголені ноги, інші дефекти. Але якщо ми по-справжньому вами захоплені, то це частіше за все неважливо.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.