В одній петлі: Зранку перед школою діти знайшли батьків мертвими. Трагедія вразила всю Україну

В одній петлі: Зранку перед школою діти знайшли батьків мертвими. Трагедія вразила всю Україну

Результат пошуку зображень за запитом "сімейна пара повісилася"

У Кривооозерскому районі Миколаївської області сімейна пара повісилася на горищі власного будинку.

Подія трапилася в с. Багачівка. Семикласник з молодшим братом 12 вересня виявили, що батьків немає, але вирішив, що вони пішли в магазин. Увечері діти лягли спати, а вранці вирушили в школу. Але на наступного дня батьки так і не з’явилися.

Підліток виявив їх повішеними на горищі – вони висіли в одній мотузці. З проханням про допомогу діти прийшли до сусідів, які і викликали поліцію. Обставини події встановлюються.
Нагадаємо, в Бердянську (Запорізька область) пенсіонер знайшов бойову гранату «Ф1» і приніс додому. Зберігав її невідомо навіщо і для якого випадку.

Коли чоловік вжив спиртне, він вирішив, що прийшов той самий момент, коли можна піти з цього життя самогубством, підірвавшись на знайденій гранаті.

Сів в маршрутку, де демонстративно показував свою нову «іграшку» пасажирам, тим самим створюючи загрозу для їхнього життя.

На вулиці Сухарева чоловік вийшов і висмикнув чеку, а потім якийсь час він ходив по АКЗ, поки не добрався до балки. Там він передумав помирати таким чином, просто викинув гранату в балку, на щастя під час вибуху ніхто не постраждав.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.