«Мушу завжди носить з собою шприц»: під макіяжем і закритим одягом екс-віагра приховувала страшну хворобу

Відома співачка і багатодітна мама Анна Сєдокова зізналася, що вже кілька тижнів бореться з хворобою –кропив’янкою.

Результат пошуку зображень за запитом "Анна Сєдокова"

Через таке захворювання, тіло співачки покрилося червоними плямами. Також у неї стався набряк внутрішніх органів і виникли проблеми з диханням. Зараз зірка змушене завжди носить з собою шприц з ліками, щоб в разі чого врятувати себе.

Про причини появи такого захворювання лікарі замовчують. А сама Сєдокова каже, що швидше за все причиною став стрес, який вона пережила через підготовку до прем’єри нової постанови в театрі. Саме перед прем’єром у неї спухла губа, а потім стався гострий напад.
«Останні 3 тижні, щоранку я прокидалася від моторошного свербіння. Я відкривала очі і відчувала нову припухлість на обличчі. Найнеприємніше, що разом з червоними плямами на обличчі і тілі у мене, як сказали лікарі, відтікали внутрішні органи. В горлі був ком. Ставало важко дихати«, – розповіла Сєдокова читачам.

На доказ своєї хвороби артистка виклала в Instagram кілька відео та фото, де видно, що тіло артистки покрито червоними плямами. А від глядачів їй вдавалося приховувати свою хворобу завдяки макіяжу.

Щоб поправити своєї здоров’я Анна Седокова вирушила в клініку. Шанувальники сподіваються, що найближчим часом екс-солістка групи «ВІА Гра» піде на поправку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.