“Відкриємо світ для українців”: у Кабміні готують на підпис дві важливі угоди. У США тепер лиш з паспортом їхати можна?

У Міністерстві закордонних справ анонсували нові угоди щодо безвізу.

“Відкриємо світ для українців”: у Кабміні готують на підпис дві важливі угоди. У США тепер лиш з паспортом їхати можна?

Ідеться про два або три нових договори, заявив міністр Пристайко. Однак, він не назвав країни, з якими планується безвіз.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко анонсував підписання кількох угод про безвізовий режим для України, повідомляє УНІАН.

Про це Пристайко сказав під час спільного засідання комітетів Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва та з питань інтеграції України з Європейським Союзом.
«У Нью-Йорку я планую підписати чергові дві, якщо вийде, три угоди про безвізовий режим. Сьогодні вони були представлені на Кабмін… Сподіваюся, що Кабмін підтримав ці пропозиції. Тобто, ми відкриваємо Україну, відкриваємо світ для українців», — сказав Пристайко, однак, не уточнив, про які країни йдеться.

Водночас він наголосив, що МЗС і Консульська служба повинні подбати про те, як «захистити українців у цьому відкритому світі».

Раніше повідомлялося, що Україна спростила візовий режим з двома країнами південної Азії.

Перед цим Україна домовилася про безвіз зі Співдружністю Домініки за умови, що тривалість візиту не перевищить 90 днів протягом 180 днів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.