«Замість косметики і діамантів»: Володимир Зеленський розповів, на що його донька потратила виграш із “Розсміши коміка”. Пишається вся країна

Стало відомо, на що витратила 50 тисяч гривень донька Володимира Зеленського, яка виграла їх на гумористичному шоу країни – “Розсміши коміка”. Про це розповів сам президент України.

«Замість косметики і діамантів»: Володимир Зеленський розповів, на що його донька потратила виграш із “Розсміши коміка”. Пишається вся країна

Відзначимо, що раніше старша донька президента України Олександра виграла 50 000 гривень в шоу “Розсміши коміка”. Наразі Зеленський все ж зізнався, на що ж витратила гроші його донька:

«Вона віддала гроші в дитбудинок. У нас є список, кому ми допомагаємо. І Саша з мамою вибрали просто з тих, кому ми допомагаємо. Вона не могла взяти ці гроші, це було б некоректно», – зізнався Зеленський.
Також Володимир додав, що його донька хоче зніматися в кіно. Вона вже грала невелику роль у фільмі 8 побачень, а саме, доньку головного героя. У старому інтерв’ю, ще до обрання Володимира Зеленського президентом України, його запитали, чому його донька і досі не отримала серйознішу роль.

«Я не можу зробити щось під свою доньку. Мені здається, це не зовсім коректно по відношенню до моїх колег. Коректно це може бути в тому випадку, де її поява в будь-якому проекті буде органічним. І їй би цього дуже хотілося і мені б не було соромно », – відповів тоді Зеленський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.