“Загинуть багато людей, і цей шматок знову повернеться”: пророцтво Ванги про Крим вразило українців. Надії немає?

Працівники ЗМІ продовжують з’ясовувати подробиці життя відомої сліпої болгарської віщунки Ванги.

“Загинуть багато людей, і цей шматок знову повернеться”: пророцтво Ванги про Крим вразило українців. Надії немає?

За словами журналістів, на смертному одрі ясновидиця просила всіх людей жити в світі, говорячи зокрема про Косово, Луганськ і Донецьк.

“Вона говорила: “На Землі буде мир 1000 років, коли восьмий підпише. І потім настане мир на 1000 років”. І тепер ми чекаємо: хто це – восьма людина?”, – поділилася невістка Ванги Здравка Янєва.

Ким є таємничий “восьмий” – ніхто не знає. При цьому відзначають, що це не чинний президент України Володимир Зеленський, оскільки він тільки шостий за рахунком лідер країни.
Співробітники ЗМІ підкреслюють, що багато пророцтва Ванги тільки належить розшифрувати в майбутньому, але багато з них збуваються прямо на очах. Зокрема, долю окупованого півострова Криму провидиця пророкувала, коли півострів ще перебував у складі України.

“”І це шматок йде на інший берег”. І ми запитали: “Який це шматок? Де знаходиться?”. Вона не говорила точно, який це шматок. І ми не знали, що думати. Запитали її: “Цей шматок повернеться знову до Росії чи ні?”. Вона сказала: “Мине багато часу, загинуть багато людей, проллється багато крові, і цей шматок знову повернеться на своє місце. Але дуже важко, важко”, – цитує Вангу невістка.
До того ж, за її словами, на цей рахунок Ванга також підкреслила, що “багато від цього впаде на Заході, і багато підніметься на Сході”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.