“Сором, що в Раді є такі “мразі””: Гонтарева оскандалилася заявою про “Слуг народу”.

Валерія Гонтарева вважає головним винуватцем усіх нещасть, що зараз кояться з нею та її сім’єю, олігарха Ігоря Коломойського. Окрім нього, колишній очільниці Нацбанку не дають спокою деякі нардепи від “Слуги народу”.

Про “чорну смугу у житті”, небажання спілкуватися з Коломойським та про “мразь” Дубінського Гонтарева висловилась в ефірі ток-шоу “Свобода слова із Савіком Шустером”. Так, Гонтарева вийшла на прямий зв’язок зі студією з Лондона, де вона мешкає, працює і наразі лікується.

В моєму житті схожих трагедій раніше не було. І тому те, що сталося, було важко пережити. Коли спалили мій дім, мені здавалося – життя закінчилось. Хоча чорна смуга розпочалась навіть не тепер, а ще 5 років тому, коли я почала робити реформи,– зауважила політикиня.

Водночас, Гонтарева наголосила: зараз дивиться у майбутнє з надією. Зокрема, – вірить: слідство розбереться та знайде винуватця підпалу її будинку під Києвом. Принаймні, це їй пообіцяв президент Зеленський і глава МВС Арсен Аваков.

Хоч з травмами, на костилях і в кріслі, але я йду вперед. Два дні у моєму домі працюють слідчі, це викликає надію, – додала ексглава Нацбанку.

Я напряму спілкувалась з цим… з Коломойським протягом декількох років. Цього мені вистачило з головою. Я вважаю його головним підозрюваним і разом з ним з мене знущаються такі “мразі”, як Дубінський і Портнов. Взагалі це сором, що в Раді є такі “мразі”, як він (Дубінський), – сказала Валерія Гонтарева.

Такі слова обурили українців. Вони пишуть у соціальних мережах, що така неповага до вибору українців – це ганьба для Гонтаревої.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...