Стріляв, підпалив будинок і авто: чоловік напав на священика

У ніч з четверга на п’ятницю в селі Першотравневе Зміївського району невідомий чоловік стріляв зі зброї та підпалив два будинки.

32-річний місцевий мешканець на ґрунті ревнощів до дружини вирішив позбавити життя 31-річного чоловіка, пише Еспресо TV.

За словами начальника сектору кримінальної поліції Зміївського відділу поліції Андрія Тарахтєєва, зловмисник завчасно придбав гладкоствольну мисливську рушницю.

“Потім з рушницею в руках прибув до будинку, де проживає опонент, розпочав з ним сварку через вікно будинку. Зловмисник спрямував зброю в бік останнього та зробив прицільний постріл. Чоловік встиг сховатися за цегляну будівлю”, – додав офіцер.

На цьому не зупинився. Узяв каністру із легкозаймистою сумішшю, облив нею двері і стіни будинку потерпілого та підпалив. Далі зловмисник навідався до будинку батьків потерпілого, де перебувало авто 31-річного чоловіка, підпалив легкозаймистою сумішшю будинок і автівку. Далі чоловік повернувся до себе додому та намагався звезти рахунки з життям, вистріливши собі у плече.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Зараз нападник перебуває в реанімації.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.