Повну і повністю розсекречену: Трамп дозволив опублікувати стенограму розмови із Зеленським

Президент США Дональд Трамп заявив, що схвалив публікацію стенограми телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Повну і повністю розсекречену: Трамп дозволив опублікувати стенограму розмови із Зеленським

У повідомленні в Twitter він зазначив, що розшифровка розмови буде оприлюднена завтра, 25 вересня.

“Я наразі перебуваю в Організації Об’єднаних Націй, де представляю нашу країну, але дозволив завтра оприлюднити повну, повністю розсекречену і неспотворену стенограму моєї телефонної розмови з президентом України Зеленським”, – заявив Трамп.

За його словами, у цій розмові не було жодного тиску на українського президента.“Ви побачите, що це був дуже доброзичливий і абсолютно доречний дзвінок. Жодного тиску і, на відміну від Джо Байдена і його сина, жодної послуги за послугу. Це ніщо інше, як продовження найбільшого і найбільш руйнівною полювання на відьом всіх часів”, – підкреслив американський президент.

Нагадаємо, раніше видання The Washington Post повідомило, що розвідник написав скаргу на президента США Дональда Трампа після його телефонної розмови із лідером іноземної держави. Скарга стосувалася спілкування із закордонним лідером та “обіцянки”, яку дав Трамп. Вона була настільки тривожною, що розвідник, який працював у Білому домі, звернувся до генерального інспектора розвідки, сказали двоє колишніх чиновників, знайомих із цим питанням. Згідно з інформацією видання, за кілька тижнів до того, як була подана скарга, Трамп провів телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.