Іванка Трамп оконфузилась на засіданні Генасамблеї ООН без нижньої білизни (фото)

Політик та радник глави Білого дому Іванка Трамп стала однією з учасниць засідання Генасамблеї ООН. Захід привернув чималу увагу ЗМІ, відтак журналісти не пропустили повз увагу пікантний образ знаменитої американської модниці.

У Нью-Йорку стартувало засідання Генеральної асамблеї ООН. На захід приїхало чимало знаменитих політиків та лідерів країн, а однією з головних тем стали екологічні проблеми і зміна клімату на планеті. Та попри важливість події всі журналісти помітили конфуз Іванки Трамп, передає 24 канал.

На офіційну подію вона прийшла у блакитній сорочці та білій спідниці з квітковим орнаментом. Вартість брендового вбрання від Prada становить понад 2100 доларів. Однак не дорогий одяг став приводом для розмов у ЗМІ, а відсутність спідньої білизни. Іванка Трамп прийшла на Генасамблею ООН без бюстгальтера, тому всі учасники заходу могли побачити контури її грудей.

Відомо, що у такому образі Іванка Трамп прийшла підтримати свого батька, який виступив із промовою щодо свободи віросповідання. Водночас глава Білого дому пропустив дискусію про проблеми екології, за що вже отримав критику від своїх колег.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.