Бойовики тікають з “армії ЛДНР”, а російське командування набиває власні кишені – розвідка

У рядах бойовиків наростає невдоволення.
Незадоволені умовами служби бойовики тікають з лав так званої “армії” окупованих земель Донбасу. Як повідомляє Головне управління розвідки, бойовики втрачають мотивацію на фоні зростання невдоволення.

54b39865a84ee75cd9ae29c424320bbe

Зазначається, що з 3 січня представники російської ФСБ спільно з так званим “міністерством державної безпеки ДНР” почали заходи з примусового залучення до бойових дій у складі передових підрозділів так званої “армії”.

“Як правило, до передових підрозділів військовослужбовці направляються з метою перевиховання, з числа тих, які будь-яким чином проявили невдоволення діяльністю російських окупаційних військ і місцевою владою, або без оформлення дозволу ФСБ РФ перебували на території підконтрольній Україні”, – зазначається у повідомленні розвідки.

ГУР повідомляє, що бойовики тікають не тільки з “ДНР”, а й з підрозділів Луганська, Алчевська, Брянки, Хрустального та Кадіївки. “Командний склад, що прибув по ротації з території РФ, займається покращенням власного матеріально-фінансового становища за рахунок місцевого населення та підлеглого особового складу, що призводить до майже щоденного погіршення організації несення служби особовим складом на передових позиціях”, – резюмує ГУР.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики активізувалися на всіх напрямках лінії зіткнення, обстрілявши українські позиції 52 рази. Жоден боєць не загинув. Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення. Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.
Джерело: http://tsn.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...