“ВсемМир”: Олег Винник взяв участь у флешмобі прихильників Путіна

Російська музична група «МИР519» розпочала акцію під назвою «ВСЕММИР». До проекту приєднався український співак Олег Винник. Проект був створений з метою «закликати людей до мирного співіснування».

“ВсемМир”: Олег Винник взяв участь у флешмобі прихильників Путіна

Зазначається, що до нього приєдналися багато російських зірок, серед яких є і прихильники політики президента Росії Володимира Путіна. Поряд з ними до так званої акції за мир приєднався Олег Винник. Відеоролик з його участю опублікувала група «МИР 519» на YouTube.

«Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами і я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не забирати життя один одного. Усім мир, всем мир», – каже в ролику Винник.

Крім того, учасники акції зняли спільний кліп, в якому також знявся Винник.

Також до акції приєдналися російський журналіст Володимир Познер, співачка Валерія, продюсер Ігор Крутой, виконавці Дмитро Маліков, Володимир Пресняков, Денис Клявер, актори Нона Гришаєва, Максим Аверін та інші. Більшість з них публічно підтримували анексію Криму Росією. Познер, Валерія і мати Преснякова внесені в «Миротворець», який склав базу осіб, котрі шкодять інтересам України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.