Раптово помер легендарний співак: останні дні обернулися справжнім пеклом

Відомий співак помер у Майамі, США

Популярний виконавець Хосе Хосе помер через страшну недугу, яка здолала співака. Про це пише Рoliteka з посиланням на міжнародні ЗМІ і повідомлення Міністерства культури Мексики:

«З великим сумом підтверджуємо смерть плодовитого латинського балладера минулого покоління …». Трагедія сталася 28 вересня, але інформацію підтвердили тільки зараз. Хосе Хосе був мексиканською легендою – багато хто з його прихильників вважали його голосом своєї країни. У нього залишилася дружина і троє дітей. Справжнє його ім’я Хосе Ромуло Соса Ортіс, артисту на момент смерті було 71 рік.

У співака був рак підшлункової залози, він довго боровся з хворобою, але не зміг реабілітуватися після лікування, останні дні йому було дуже важко. Його творче життя було яскравим і тривалою – 40 років на сцені.

Нагадаємо також і про те, що на 69-му році життя помер легендарний артист.

Виконавець головної ролі в мюзиклі «Ісус Христос – суперзірка» помер напередодні. Помер актор Джефф Фенхольт, який виконав головну роль в мюзиклі “Ісус Христос – суперзірка”:

«Він був знайдений мертвим у власному будинку». Як ІСТА відомо, раніше артист неодноразово скаржився на проблеми зі здоровьем.Артіст вважав себе євангелістом і хотів побудувати кар’єру баптистського проповідника. Після припинення виступів у нього з’явилися проблеми з алкоголем і наркотиками.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.