“Мабуть зовсім алкоголічкою стала”: Зірка “Сватів” жахнула зовнішнім виглядом. Ледве йшла

Зірку серіалу “Свати”, актрису Тетяну Кравченко підозрюють у зловживанні алкоголем. Ряд очевидців повідомляють, що неодноразово бачили 65-річну актрису в п’яному стані, коли вона ледве трималася на ногах.

“Мабуть зовсім алкоголічкою стала”: Зірка “Сватів” жахнула зовнішнім виглядом. Ледве йшла

ЗМІ пишуть, що Кравченко в дуже затяжній депресії і перестала стежити за собою. У Мережі навіть з’явилися фото п’яної актриси.

Так, свідки запевняють, що якось Кравченко бачили на вулиці п’яною, і вона ледве переставляла ноги. Також в Інтернет потрапив знімок, на якому актриса піднімається в салон громадського транспорту. Зірка явно була під шофе, ледве трималася за поручень і, як стверджують очевидці, з трудом могла увійти всередину.

“А це теж Тетяна Кравченко, стан, наближений до нуля”, – написали в коментарі до фото.

Подейкують, що у актриси нібито затяжна депресія через нерозділене кохання до колеги по фільму “Свати” Федора Добронравова. Про симпатії Кравченко знали всі.

Але потім сама актриса в ефірі однієї з програм на росТВ нібито зізналася, що актори порозумілися один з одним і розійшлися друзями. Однак джерела стверджують, що саме ця історія і могла призвести до того, що актриса стала пити.

“Нерідко буває, що депресія призводить до алкоголізму і, очевидно, так і сталося з Кравченко”, – йдеться в матеріалі російського видання VladTime.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.