Потап прогулявся з вагітною Каменських: щасливі фото подружжя підірвали Мережа

Настя Каменських і Потап – одна з найкрасивіших і обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. За їх життям стежать мільйони користувачів, коментуючи всі їхні спільні фото і виходи в світ. Пара ж із задоволенням підігріває до себе інтерес, виносячи цікаві факти з особистого життя на обговорення публіці.

Майже відразу після весілля Потапа і Насті стали ходити чутки про вагітність Каменських. У кожному новому фото прихильники бачать у співачки кругленький живіт. Вони не дочекаються. коли ж подружжя оголосять про поповнення в родині. Багато мріють бачити маленького Потапчика або Настусю.

днями артисти вирушили на спільну прогулянку, що видається у них досить рідко. Потап вибрав для відпочинку футболку зі штанами і накинув поверх них класичне сіре пальто. Настя Каменських одягла чорну блузу, штани, бежеве пальто і улюблену поясну сумку. З-за того, що аксесуар злився з одягом, деякі вирішили, що це вагітний живіт співачки. В її адресу тут же посипалися численні запитання.

“Настя беременая?”, “Диво в животику?”, “Там маленький Потапчик”, “Опа,вже в цікавому положенні?:)”, “Ви так мило дивитесь”, “Здалося”, “Ох я відразу подумала, що вагітна, а придивилася – здалося”, “Вагітна!!! Супер!!!”, “Блін здалося, це всеволишь сумка”, “Ви як БЕРЕМЕНЯШКА на фото аж довелося збільшити фото, що б розгледіти, що це всього лише сумка”, “Все одно за сумкою є животик”, “Думала настя вагітна, а то виявилася сумка”, “Коли Настя вагітна буде?” – обговорюють кадр в Сети.

А ось і та сама фотографія, на якій Настя Каменських і Потап світяться від щастя.

Нагадаємо, що Потап і Настя зіграли пишне весілля в травні цього року, запросивши на свято всю світську тусовку. Гуляли торжество в елітному столичному ресторані. І як не намагалися закохані приховати подробиці заходи, фото та відео, зняті гостями, все-одно просочилися в Мережу. До кінця вечірки Каменських вже обіймалася з Тіною Кароль, а на сцені запалювала народна улюблениця Вєрка Сердючка зі своїми безсмертними хітами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.