Рак Заворотнюк лікується за місяць: “Моя прекрасна няня” отримала знак згори, це доля

Російська актриса Анастасія Заворотнюк вже довгий час бореться із раком в приватній московській клініці. Нещодавно зірці зробили дивовижну пропозицію і пообіцяли вилікувати рак мозку за місяць.

Цілитель Олександр Халбашкін, що проживає в Красноярському краї у Росії, запропонував родичам, хворої на рак Заворотнюк, перевезти її до нього. Знахар наголошує на своєму професійному досвіді та обіцяє чудодійне зцілення вже за місяць.

Олександр Халбашкін запропонував перевезти Анастасію в Красноярський край і зняти для неї на певний час готель у цьому місці. Про він повідомив місцевій пресі.

“Ми з дружиною і собачками живемо в Красноярському краї. Орендує тут квартиру або буде жити в готелі”, – говорить цілитель.

Цілитель запевнив, що йому неодноразово за час своєї практики доводилося працювати із людьми, котрим лікарі поставили такий же діагноз, як у Заворотнюк. І оскільки його лікувальні методи мали успішний результат–хворі змогли позбутися пухлин, то й “народній няні” він обіцяє, що її хворобу теж зможе перемогти за місяць.

Знахар зазначив, що свою допомогу пропонував і Юлії Началовій, але менеджер співачки на контакт не пішов. Зірка померла навесні 2019 року.

Інформації в мережі про Олександра Халбашкіна небагато, проте він згадується, як досвідчений цілитель-парапсихолг-екзорцист зі стажем 30 років. У минулому знахар був льотчиком, а цілительством зайнявся пізніше .

Наразі відомо, що лікарі відмовилися оперувати Заворотнюк, якій поставили невтішний діагноз-четверту стадію раку мозку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.