Катастрофа АН-12 під Львовом: у мерії назвали прізвища загиблих. Всі українці

Всі члени екіпажу – українці, жителі Києва та Запоріжжя.

Стали відомі імена всіх п’ятьох загиблих в результаті авіакатастрофи військово-транспортного літака Ан-12 під Львовом, передає ТСН з посиланням на міську владу.

Катастрофа АН-12 під Львовом: у мерії назвали прізвища загиблих. Всі українці

4 жовтня за аварійну посадку Ан-12 загинули:

командир Віталій Степаненко,

помічник командира Ігор Маєвський,

штурман Юрій Кузьменко,

бортовий технік Ігор Завадюк,

радіооператор Володимир Кириленко.

Увечері 4 жовтня було прийнято рішення припинити пошукову операцію, так як тут обстежили всі уламки і точно переконалися, що більше жертв і постраждалих немає.

Всі члени екіпажу – українці, жителі Києва та Запоріжжя.

Тим часом в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення безпеки руху. Серед можливих версій падіння літака – перевантаження, через яку пального могло не вистачити. Також не виключають версії сильного туману і технічну несправність.

Нагадаємо, аварія сталася 4 жовтня під час виконання літаком авіакомпанії “Україна Аероальянс” чартерного вантажного рейсу за маршрутом Віго (Арагон, Іспанія) – Львів. Повітряне судно впало на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги. На його борту знаходилися 7 членів екіпажу і один пасажир, 5 з яких загинули.

За інформацією заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко, літак належав приватній компанії, і перевозив автомобільні запчастини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.