На Житомирщині затримали главу управління поліції через торгівлю наркотиками

У Житомирській області слідчі Державного бюро розслідувань затримали начальника одного із секторів управління протидії наркозлочинності. Його підозрюють у розповсюдженні наркотиків.

Поліцейський налагодив схему збуту наркотиків на території одного із районів Житомирської області. Зокрема, він продавав наркотичні засоби та сировину розповсюджувачам для подальшої реалізації.

Щодо поліцейського відкрито справу за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відзначимо, що влітку українські правоохоронці викрили діяльність великого міжнародного синдикату, що постачав наркотики з Латинської Америки у Західну Європу. Поліцейські вилучили 400 кілограмів кокаїну на 60 мільйонів доларів.

Загалом з початку 2019 року поліцейські вилучили 925 кілограмів героїну та 675 кілограмів кокаїну. Левова частка наркотиків йде у Європу. Водночас, значна їх кількість залишається в Україні.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.