Суд заарештував майно Януковича

Печерський районний суд Києва заарештував майно колишнього президента Віктора Януковича. Про це йдеться в ухвалі суду від 29 грудня 2016 року, передають Українські Новини .

Прокуратура просила суд заарештувати майно Януковича, а саме – житловий будинок, квартиру, два гаражі, два машиномісця в напівпідземного паркінгу і бриг (двощоглове судно з прямими вітрилами) 2000 року побудови.

yanukovych_ruchka-1-860x484

Зазначено, що Янукович підозрюється в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України) та ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 437 (пособництво в веденні агресивної війни) Кримінального кодексу.

Санкції ст. 110 і ст. 111 передбачають можливість застосування додаткового виду покарання (конфіскацію майна), і прокуратура попросила суд накласти арешт на майно колишнього Президента шляхом заборони відчуження та розпорядження зазначеним майном.

Суд задовольнив клопотання в повному обсязі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...