“Неможливо впізнати!”: Влад Яма показав кардинальні зміни. Шанувальники не можуть повірити

Влад Яма показав себе з волоссям на голові.

Хореограф і суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма вирішив згадати минуле.

Відповідний знімок він опублікував у своєму акаунті Instagram.

Ймовірно, Влад був знятий під час танцю. Хореограф був настільки захоплений танцем, що не приховував емоцій.

За словами Влада, знімок був зроблений «півжиття тому».

https://www.instagram.com/p/B3b1X-dntqy/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ти чого так злякався?», «Якщо б не очі, важко було б дізнатися», «Той випадок, коли тобі сказали, що ти будеш: лисий, відомий і суддею” Танці з зірками “на 1 + 1», «Лисина йде більше »,« а зараз зовсім облисів …. Ех роки беруть своє »,« Влад, і це тільки фото, а скільки раритетного «фіестовского» відео! »,« яка колоритна моноброва », – комічно реагують користувачі.

Нагадаємо, раніше в першому сезоні “Танці з зірками” Влад Яма в парі з Наталією Могилевською програв, поступившись першим місцем Володимиру Зеленському та Олені Шоптенко. Тепер, уже відомий хореограф, танцюрист і ведучий, поділився з журналістами деякими фактами з того життя.

“Я про нього дізнався, коли ми разом танцювали самбу на одному паркеті. Але тоді Володимир Олександрович входив в проект під назвою” Він той маленький учасник КВК “або” Хлопець з Кварталу “. Чи не знали навіть імені, серйозно. Володимир Зеленський з’явився в 2006 році для людей, для всіх. Раніше не було “, – згадав Влад Яма.

З тих пір близьких відносин танцюристу із Зеленським зберегти так і не вдалося. Більш того, Яма зізнався, що у нього ніколи не було навіть номера мобільного телефону екс-кварталівця.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.