Чоловік три дні бив та жорстоко ґвалтував жінку з інвалідністю

51-річна жінка, яка має інвалідність першого ступеню, стала жертвою свого знайомого, на три роки старшого від неї. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

“Зловмисник запросив жінку до себе в гості, оскільки жінка товаришувала з його співмешканкою. Не вбачаючи небезпеки, постраждала погодилася. Однак, товаришки у квартирі не було, а чолов’яга зачинив двері на ключ”, – йдеться у повідомленні.

За даними поліції, чоловік три дні утримував свою жертву проти її воли, вчиняв щодо неї дії сексуального характеру, застосовуючи фізичне насильство.

Як зазначається, поліцію викликала товаришка жінки, яка повернулася додому і побачила побиту подругу.

Наразі правоохоронці затримали ґвалтівника, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Із квартири поліцейські вилучили речові докази – речі потерпілої. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.1 ст.152 (Зґвалтування), ст.153 (Сексуальне насильство вчинене неприродним способом) та ч.1 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Проєкти підозр направлено на погодження до прокуратури.

Окремо повідомляється, що постраждалу госпіталізували з переломом плечової кістки, закритою черепно–мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітини.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.