Японію накрив смертоносний тайфун: страшні відео і фото

В Японії через наближення тайфуну “Хагібіс” почався ураган. Одна людина загинула, ще п’ятеро постраждали.

Як повідомляє Kyodo News, у найближчі години тайфун повинен обрушитися на Токіо (щоб подивитися фото і відео, доскролльте сторінку докінця).

Через стихію влада Японії оголосила про евакуацію восьми тисяч жителів в Сідзуока, Токіо, Гумма і Вакаямі. Понад 770 тисяч осіб в префектурі Тіба залишилися без світла.

Авіакомпанії скасували майже дві тисячі рейсів. У Токіо весь день йде сильний дощ, супроводжуваний поривами шквалистого вітру. У семи префектурах країни оголосили найвищий рівень небезпеки.

Як попереджають синоптики, вітри можуть посилитися до 45 метрів в секунду. Цією сили достатньо, щоб повалити дерева і опори ліній електропередачі і навіть перевернути вантажівку.

За прогнозом Японського метеорологічного агентства, “Хагібіс” може стати найпотужнішим з 1958 року, коли на острови налетів тайфун “Іда” (японська назва – “Каногава”). Його жертвами стали понад 1200 осіб.

У мережі влаштували паніку через стихію, називаючи її кінцем світу. Користувачі запустили хештег “молюся за Японію” (#PrayForJapan) і поділилися моторошними кадрами того, що відбувається в країні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.