Після рингу, одразу ж подзвонив Зеленському: Усик успішно отримав перемогу у двобої з Візерспуном

Український боксер Олександр Усик здобув дострокову перемогу у своєму дебютному бою у суперважкій вазі. Після бою його привітав президент України Володимир Зеленський.

Усик та Зеленський поспілкувалися телефоном, адже бій відбувся в американському Чикаго. Відео спілкування виклали в Instagram.

“Доброго ранку. Дуже дякую. Нічого страшного. Ви знаєте, ми боксували в міні-Україні. Дуже багато людей підтримували. Служу народу України. Дуже дякую, хорошого дня. Ми поїхали дальше. У наступні вихідні Олександр Гвоздик буде відстоювати честь країни. Ми його будемо підтримувати”, – сказав Усик у телефонній розмові із Зеленським.

Що говорив Зеленський Усику – поки невідомо.

Варто зазначити, український боксер Олександр Усик вдало дебютував у суперважкій вазі. У першому бою в новій ваговій категорії українець здобув дострокову перемогу.

Усик на цей бій вийшов у шортах з написом “Ліза” ззаду на поясі. Так звати доньку Олександра. По боках були написи “Сімферополь” та “Україна”.

Традиційно для бою важковаговиків, боксери розпочали з розвідки. Тож в першому раунді було мало чого цікавого. А вже на початку другого раунду українець “приклався” з лівої. Він захопив центр рингу, “ганяючи” суперника навколо. Хоча і в Чазза теж проходили удари.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.