Чорний ящик від Зеленського: Президент віддає Одеську область Авакову

Днями Одеська область отримала нового губернатора, якого приїхав представляти сам Володимир Зеленський. Президенту вистачило 20 хвилин, щоб познайомити невідомого громадськості Максима Куцого з новим робочим місцем. Досить цього часу і нам, щоб пояснити, що сталося.

Після того, як Володимир Зеленський охарактеризував одеського губернатора під час прес-марафону, то приїжджати на 20 хвилин заради формальності було зовсім необов’язково. «Найчистіше», «самий незашкваренний» – залізні аргументи, красномовні епітети на адресу керівника найбільшої області в країні. Проте, плюси від живого уявлення Максима Куцого є. По-перше, всі побачили Куцого, зрозуміли, що це реальний персонаж, а не вигаданий інтернет-мем. По-друге, всі почули Куцого – стало зрозуміло, що до ораторських здібностей попередників (Саакашвшвілі, Степанов) йому ще далеко. Зізнатися, в цей момент стало тривожно за Одеську область.

Перед тим, як розповісти ті деякі цікаві дані, які вже розкопані на персону губернатора Куцого, нагадаємо, що ця людина пройшла «президентський конкурс». Ну, як пройшов. У липневому списку, який Володимир Зеленський опублікував в Фейсбук, Максим Васильович Куций був самим невідомим персонажем. І, зрозуміло, набрав в імпровізованому голосуванні менше всіх. Щось близько 2-х відсотків лайків. Але президент, який вольовим рішенням поцікавився думкою одеситів, тим же рішенням цьому думка і проігнорував.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.