“Сьогодні відчуваю щастя по-особливому”: Каменських порадувала своїх прихильників. “Дізналась, що вагітна”

Настя Каменських знову здивувала мережу своїм новим фото.

Багато питань викликає як незвичайний образ Насті, так і підозри з боку підписників про вагітність відомої співачки.

Як відомо Настя любить побалувати своїх шанувальників свіженькими фото з життя. Іноді Настя може відкрити завісу таємниці “по роботі” розповівши про дату виходу нової пісні, а іноді може побалувати таємницями з особистого життя зі своїм чоловіком, відомим репером і продюсером – Олексієм Потапенком.

Правда ось уже декілька місяців поспіль фанати раз у раз говорять про вагітність зірки, яка час від часу виставляє дивні фото і залишає не менше дивні коментарі до них.

“Сьогодні відчуваю щастя по-особливому …” – підписала свій новий пост Настя Каменських.

На фото, яким Настя на цей раз прикрасила свій Instagram вона по-осінньому легка. Особливої ​​ніжності образу співачки надає плаття, яке розвивається на вітрі під час ходьби. Правда варто відзначити, що на фото Настя одяглася і в “важку артилерію” – косуху і високі ботфорти, щоб все-таки нагадати передплатникам, що на вулиці все-таки осінь.

Закручене волосся Насті розвивається в процесі ходьби, а в тіні, яі видно на фото, можна помітити людину чоловічої статі дуже схожого на Потапа.

Підписники не могли оминути таке фото від улюбленої співачки і залишити його непоміченим, тому відразу, як на сторінці Насті з’явився новий пост, люди почали його коментувати.

https://www.instagram.com/p/B3mzUUNjLII/?utm_source=ig_embed

Хтось просто захопився красою Насті на даному фото і здивувався її прекрасним настроєм.

Більшість же передплатників знову почали засипати співачку коментарями про її вагітність.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.