“Я вірю − він живий, що він десь в очереті, в стані коми й чекає на допомогу”, − дружина посадовця(відео)

Олесія Веремійчика продовжують шукати всі небайдужі. Прочісують всю місцевість з надією, що знайдуть зниклого.

 

Нагадаємо, в суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

З самого ранку 13 жовтня на озері працюють дві водолазні групи ДСНС. А всі небайдужі продовжують прочісувати навколишню місцевість з надією, що чоловік таки доплив до берега.

Водолази−рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Люб’язь, але не знайшли Олексія Веремійчика.

“Я вірю, що він живий, я вірю, що він десь в очереті, просто лежить, в стані коми й чекає на нашу допомогу”, − каже дружина Олексія.

“Приїхала швидка й хлопців цих забрала. Вони кричали, що тут є четвертий, він поплив. Він сказав, “я зараз попливу та буду вас рятувати. десь когось знайду”. Це мій синочок, Олексійко, дорогенький. Всіх хотів спасти…”, − плачучи розповідає мама зниклого Веремійчика.

Наразі троє чоловіків, які 12 жовтня були госпіталізовані після рибалки на озері Люб’язь − виписані додому. Їх життю нічого не загрожує. Про це кореспондентам Суспільного розповів Медичний директор Любешівської Центральної районної лікарні Андрій Гук.

Пошуки Олексія Веремійчика продовжуються. За словами Анни Веремійчик, потрібні машини, люди, щоб прочесати берег, який найменш прочесаний за ці дні.

Хто зголоситься на допомогу, просять телефонувати дружині Анні Веремійчик за номером: 066−662−39−99.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.