Відома російська співачка написала листа Зеленському з проханням пустити її в Україну

Популярна співачка зробила письмове звернення до президента Володимира Зеленського. Зокрема, мова йде про Наталію Корольова, якій в 2016 році заборонили в’їзд в Україну. Про це вона повідомляє на своїй сторінці Іnstagram.

Артистка попросила очільника української держави скасувати заборону і дозволити їй відвідати батьківщину.

На своїй сторінці в в Instagram вона розповіла шанувальникам, що направила президенту листа і тепер сподівається, що він вплине на рішення Служби безпеки України.

Наталя Корольова зазначила, що хоче приїхати на батьківщину, щоб покласти квіти на могилу покійної бабусі. До того ж, артистка опублікувала відео, на якому відображена її бабуся і розповіла, що новина про заборону на в’їзд в Україну внучки вона пережила болісно, а через рік померла.

“Відео мій брат відзняв, коли бабусі все ж таки сказали, що мені закрили в’їзд на 5 років! Вона хотіла своїм болем від несправедливості достукатися до душі тих, хто душу давно проміняв на мідяки. Ми всією родиною ледве вмовили її цього не робити І через тиждень вона померла! Сьогодні в день її народження я не можу покласти квіти на її могилу і згадати в колі близьких! Три роки пролетіли за цей час багато чого змінилося в Україні, і я вірю і сподіваюся, що накраще. Я направила листа на ім’я президента України Володимира Зеленського. Тільки він своєю волею й може скасувати цей ганебний вирок”, – написала Корольова в Instagram.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.