На Чернігівщині поліцейський на смерть збив велосипедиста

На Чернігівщині поліцейський за кермом автомобіля на смерть збив велосипедиста. Трагедія сталася біля селища Сосниці.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, велосипедист 1964 року народження їхав по неосвітленій частині дороги в попутному напрямку і був збитий. Від отриманих травм він помер на місці аварії.

Поліцейський самостійно викликав правоохоронців і медиків швидкої допомоги. Як з’ясувалося, водій автомобіля був тверезий.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за статтею “порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого”, яка передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

У той же час, керівництво обласного управління Нацполіції в Чернігівській області призначило кримінальне провадження за цим фактом.

Раніше ми повідомляли, що за дев’ять місяців 2019 року в Україні сталося 114 769 дорожньо-транспортніх пригод. В результаті цих аварій загинуло 2369 осіб..

Додамо, що сайт “Сьогодні” писав, чому в Україні стало більше аварій на дорогах. Також були названі українські міста-рекордсмени за кількістю ДТП.

Ми писали, що найпоширенішою причиною аварій з постраждалими у нас в країні є перевищення безпечної швидкості. На другому місці – порушення правил маневрування, на третьому – порушення правил проїзду перехресть, на четвертому – недотримання дистанції, на п’ятому – керування авто в нетверезому стані. Глава МВС Арсен Аваков вже заявив про можливе нове підвищення штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.